Viagogo anmeldelser

Et kig på Viagogo og markedet for videresalg af eventbilletter

Slut dig til de 688 personer, der allerede har anmeldt Viagogo. Din oplevelse kan hjælpe andre til at træffe velinformerede købsbeslutninger.

Billetterne er måske udsolgt ved den officielle forhandler, og du går på jagt på det private marked. Hvad er op og ned, og hvad er Viagogo m.fl. for noget?

Læs kundernes anmeldelser af www.viagogo.dk – Trustpilot

Slut dig til de 36.242 personer, der allerede har anmeldt viagogo. Din oplevelse kan hjælpe andre til at træffe velinformerede købsbeslutninger.

Læs kundernes anmeldelser af www.viagogo.co.uk – Trustpilot

3. nov. 2022 — Læs bedømmelser, klager og anmeldelser fra rigtige kunder. Er Viagogo troværdigt? På Viagogo kan billetter købes online.

Anmeldelser og erfaringer – Viagogo 2023

Viagogo.dk. Uofficielle billetsalgssteder markedsfører sig for at narre dig til at tro, at du handler hos en officiel udbyder. Sådan kan de gøre: Falske …

Læs bedømmelser, klager og anmeldelser fra rigtige kunder. Er Viagogo troværdigt? På Viagogo kan billetter købes online. Det gør de i mange lande rundt om i

Sådan køber du dine billetter på en sikker måde

Sådan køber du dine billetter på en sikker måde | Forbrugerrådet Tænk

12. sep. 2022 — Billetsiden Viagogo, der blandt andet sælger billetter til fodboldkampe og koncerter, har fået en bøde i Danmark for at have vildledt de …

Søger du billet til en festival, fodboldkamp eller koncert? Så kan du desværre blive snydt. Læs her, hvordan du undgår falske billetter og overpriser.

Billetfirma får millionbøde – Ekstra Bladet

Billetfirma får millionbøde – Ekstra Bladet

Verdens største udvalg af billetter er nu ved hånden – finde den perfekte billet i dag med viagogos app. Hvorfor bruge viagogo?

Selskabet Viagogo skal betale to millioner kroner i bøde for ikke at oplyse tydeligt om ekstra omkostninger

viagogo Tickets – Apps i Google Play

Viagogo (7) · Nyheder & Features (7) · Tilmeld dig GAFFAs nyhedsbrev.

Verdens største udvalg af billetter er nu ved hånden

Viagogo (7) – Gaffa.dk – alt om musik

Gaffa.dk – alt om musik

12. sep. 2022 — Viagogo siger, at problemet blev løst allerede inden dommens afsigelse. … ud af 5 stjerner – og det er baseret på over 35.000 anmeldelser.

GAFFA er Nordens største musikunivers. Fyldt med musiknyheder, anmeldelser og interviews med upcomming og kendte musikere

2 millioner i bøde: Viagogo dømt for at skjule rigtig pris

Men hvad kan du gøre, hvis du har været udsat for billetsvindel? Læs Forbrugerrådet TÆNK’s vejledning her · Trustpilot anmeldelser af Viagogo.

Viagogo siger, at problemet blev løst allerede inden dommens afsigelse.

Advarsel vedr. billethajer – Musikteatret Holstebro

Keywords: viagogo anmeldelser, viagogo trustpilot