Piratfisk synonym

piratfisk – Den Store Danske – lex.dk

piratfisk | lex.dk – Den Store Danske

Synonymer for piratfisk · piraya, · ferskvandsfisk …

Piratfisk, Serrasalminae, pirayas, piranhas, underfamilie af karpelaks med ca. 60 arter i ferskvand i tropisk Sydamerika. De har korte kæber med skarpe skæretænder. Piratfisk er især kendt pga. deres rovgriskhed, idet de flokvis skulle overfalde mennesker og kvæg. Dette er dog stærkt overdrevet; mange er planteædere, og kun få arter lever i flokke.

Synonym for Piratfisk – Synonymbog.com

Synonym for Piratfisk

Vi fandt 5 løsningsforslag for ordet PIRATFISK som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til PIRATFISK. Det er muligt at få …

Beskrivelse og synonymer for ordet Piratfisk

PIRATFISK – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

op til 50 cm lang sydamerikansk ferskvandsfisk med kraftige kæber og skarpe tænder betegnelse for flere slægter i karpelaksfamilien. Synonym piraya.

piratfisk — Den Danske Ordbog – Ordnet

Alle synonymer og løsninger til piratfisk – Krydsordsløsninger. … Her er det rigtige svar på piratfisk krydsord, hvis du har brug for yderligere hjælp til …

PIRATFISK – Krydsord, Kryds og tværs Løsninger

Synonym for Piratfisk her finder du alle synonymer af Piratfisk sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Alle synonymer og løsninger til piratfisk – Krydsordsløsninger

Piratfisk Synonym

Piratfisk Synonym – Dansk Synonymer

Synonym til piratfisk. Se alle synonymene vi har til piratfisk i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff. Eksempel: Synon*** …

Synonym for Piratfisk her finder du alle synonymer af Piratfisk sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

Synonym til PIRATFISK – Synonymer.no

Behov for synonymer til PIRATFISK for å løse et kryssord? Piratfisk har 4 treff … Piratfisk er 9 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 6 konsonanter.

Hva er synonym til PIRATFISK? Søk og finn løsningen i ordboka.

Synonym til PIRATFISK i kryssord – Kryssordbok

Synonym til PIRATFISK i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Hva er piratfisk i kryssord? Vi fant 5 synonymer til ordet piratfisk. Filtrer søkeresultatet ved å skrive inn antall bokstaver eller mønster. Velg antall:

Behov for synonymer til PIRATFISK for å løse et kryssord? Piratfisk har 4 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Synonym til PIRATFISK i kryssord – (Oppdateres daglig)

PIRATFISK i kryssord. Få løsninger til kryssordet med Kryssordkjempen

Søk på ord og antall bokstaver. Synonym til PIRATFISK i kryssord. 2 treff. Filtrer på søkeord ved å fylle inn bokstaver i boksene nedenfor. 6 bokstaver:.

Her får du alle svarene til piratfisk i kryssord

Synonym til PIRATFISK i kryssord

Synonym til PIRATFISK i kryssord | Kryssord.no

Trenger du hjelp fra vår kryssordbok? Vi har synonymer til PIRATFISK for å løse ditt kryssord. «PIRATFISK» har 2 treff. Tjenesten er helt gratis.

Keywords: piratfisk synonym