Kongespil silvan

Kongespil – – Silvan

Kongespil – Køb Havespil online | SILVAN

Mangler du havespil til festen? Du finder sjove udendørsspil som kongespil, stangtennis, kroketspil, stigegolf og fodboldmål. Se hele udvalget online her.

Sjovt kongespil til kvalitetstid med familien Et sjovt spil for hele familien. Spillet foregår udendørs i haven, på stranden, i en park eller lign. Du bestemmer selv banens størrelse, men vi anbefaler en bane med følgende mål: 5 m x 6 m. Spillet går ud på at vælte alle modstanderens … Køb nu for kun 139,95

Kongespil, deluxe XXL – – Silvan

Kongespil, deluxe XXL – Køb Havespil online | SILVAN

I vores sortiment finder du bl.a. klassiske spil som stangtennis, kongespil, stigegolf, rundboldsæt og kroket til de varme, solrige dage.

Kongespil – et sjovt havespil, hvor alle kan være med Kongespil, vikingespil, høvdingespil eller kubb – ja, kært barn har mange navne, men de dækker alle over dette sjove og populære havespil for hele familien. I kongespillet gælder det om at vælte alle modstanderes knægte med kastepin… Køb nu for kun 259,95

Havespil – Find kongespil, stangtennis og stigegolf her | SILVAN

Kongespil kan spilles af 2 til 12 spillere, hvert hold består af 1 til 6 deltagere. Spillet spilles på et areal på 5 x 8 meter. Ved spillets start måles banen …

Mangler du havespil til festen? Du finder sjove udendørsspil som kongespil, stangtennis, kroketspil, stigegolf og fodboldmål. Se hele udvalget online her.

Udendørs legetøj og spil til haven – Køb online her! | SILVAN

Kongespil, deluxe XXL. 259,95 pr. stk. pr. stk. Læs mere. Farve : Natur. Inklusiv : Kastepinde, bønder, konge og markeringspinde. Materiale : Træ.

Køb udendørs legetøj og spil og saml familien i haven til udendørs aktiviteter. Find fodboldmål, stigegolf, kongespil m.m. Køb udendørs legetøj og spil nu.

Kongespil – Det kendte spil som det blev spillet af vikingerne.

Stigegolf – et spil for hele familien Er du på udkig efter et sjovt havespil, som kan bruges til fødselsdage og andre sammenkomster i haven?

Udendørs legetøj til haven samt campingudstyr – Se her – Silvan

Udendørs legetøj til haven samt campingudstyr – Se her | SILVAN

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket. Om cookies.

Sjov leg i haven. Find udstyr til campingturen og udendørs spil hos SILVAN. Du finder bl.a. trampoliner, gynger, legehuse, campingstole m.m. Bestil her!

Stigegolf – – Silvan

Stigegolf – Køb Havespil online | SILVAN

Kongespil – et sjovt havespil, hvor alle kan være med Kongespil, vikingespil, høvdingespil eller kubb – ja, kært barn har mange navne, men de dækker alle …

Stigegolf – et spil for hele familien Er du på udkig efter et sjovt havespil, som kan bruges til fødselsdage og andre sammenkomster i haven? Så kan en investering i stigegolf helt sikkert blive et populært hit. Stigegolf er et havespil, hvor hele familien kan være med. Med hertil får d… Køb nu for kun 219,95

Play>it, Ringspil – – Silvan

Play>it, Ringspil – Køb Havespil online | SILVAN

Sjov ringspil til haven Er du på udkig efter nye spil, som kan bruges i haven eller i jeres sommerferie? Så kan du her finde dette ringspil, som du og familien kan bruge til aktiviteter i haven, på stranden, i sommerhuset eller på campingpladsen. Det er fremstillet af træ, og det er ne… Køb nu for kun 119,95

Kongespil, deluxe XXL til 259,95 fra Silvan – Alledagligvarer.dk

Kongespil, deluxe XXL til 259,95 fra Silvan | Alledagligvarer.dk

Se priser på Kongespil, deluxe XXL til 259,95 fra Silvan og sammenlign med lignende tilbud. Alledagligvarer.dk har priser på tusindvis af produkter fra de største online dagligvarebutikker i Danmark. Find de bedste og billigste alternativer på de produkter, du ønsker.

Keywords: kongespil silvan