Ikea pander

Her finder du alle pander til køkkenet af god kvalitet – IKEA

Her finder du alle pander til køkkenet af god kvalitet – IKEA

Bliv medlem af IKEA Family. Gør dine idéer til virkelighed med særlige rabatter, inspiration og masser af spændende arrangementer i varehuset.

Vi har et stort udvalg af pander i rustfrit stål og aluminium til lave priser. Vi har stegepander, grillpander og sauterpander. Få overblikket her.

Gryder pander og ovnfaste fade til alle slags komfurer – IKEA

Gryder pander og ovnfaste fade til alle slags komfurer – IKEA

IKEA 365+ Stegepande, rustfrit stål/non-stick, 24 cm Denne pande vil hjælpe dig med at lave alle former for mad – dag ind og dag ud.

Her finder du gryder og pander og ovnfaste fade til alle behov – Både enkeltvis og som del af sæt og i forskellige størelser. Se det store udvalg her.

IKEA 365+ gryder og pander

IKEA 365+ gryder og pander – IKEA

IKEA 365+ gryder og pander

VARDAGEN gryder og pander – IKEA

VARDAGEN gryder og pander – IKEA

VARDAGEN gryder og pander

IKEA 365+ Stegepande, rustfrit stål/non-stick, 28 cm

IKEA 365+ Stegepande, rustfrit stål/non-stick, 28 cm – IKEA

IKEA 365+ Stegepande, rustfrit stål/non-stick, 28 cm Denne pande vil hjælpe dig med at lave alle former for mad – dag ind og dag ud. Designet og materialerne gør den nem at bruge, gøre ren – og elske. Egnet til brug på alle slags kogeplader, også induktion.

Bordskånere, stænklåg og indsatser og andet til dine gryder

Bordskånere, stænklåg og indsatser og andet til dine gryder – IKEA

Få det optimale ud af dine gryder med det rigtige tilbehør – F.eks. vandbad, dampindsats eller pastaindsat – Se det store udvalg af tilbehør her

IKEA 365+ Stegepande, rustfrit stål/non-stick, 24 cm – IKEA

IKEA 365+ Stegepande, rustfrit stål/non-stick, 24 cm Denne pande vil hjælpe dig med at lave alle former for mad – dag ind og dag ud. Designet og materialerne gør den nem at bruge, gøre ren – og elske. Egnet til brug på alle slags kogeplader, også induktion.

Sauterpande til dit køkken – IKEA

Sauterpande til dit køkken – Stort udvalg af sauterpander – IKEA

Med en sauterpande fra IKEA kan du nemt lave lækre gryderetter og stege – En sauterpande egner sig nemlig både til stegning og kogning. Se udvalget her.

TEST: Bedste Stegepande 2022 → 11 Ekspertanmeldelser

Vi har testet populære populære stegepander. Hvor god er varmefordelingen? Får man en jævn stegeskorpe? Og hvor let er den at vaske op? Se her hvilken stegepande, der er bedst i test! 🍳

Overraskende test af stegepander: Billig Ikea-model …

Overraskende test af stegepander: Billig Ikea-model slipper pandekagerne perfekt

Det er oplagt at tro, at hård keramik er den mest holdbare belægning til en stegepande. Men Testfaktas store laboratorietest viser, at stegepander med en overflade af PTFE klarer pandekagerne bedst i længden.

Keywords: ikea pander, ikea pande