Ikea bøjlestang

KOMPLEMENT Garderobestang, hvid, 50 cm – IKEA

En bøjlestang er også en god løsning til entreen – og hvis du engang imellem har mange gæster, kan du supplere med et tøjstativ til alle de ekstra jakker. Kan …

KOMPLEMENT Garderobestang, hvid, 50 cm. Uundværlig i ethvert garderobeskab – når du hænger dit tøj på bøjler, bliver det ikke krøllet, og du får et godt overblik, så det er nemt at finde det bedste tøj at tage på om morgenen. Det kan også være en hjælp at sortere tøjet efter farve.

Tøjstativ og bøjlestang til entré og soveværelse – IKEA

Tøjstativ og bøjlestang til entré og soveværelse – IKEA

Slip for krøllet tøj – hæng det op på et stativ . Tøjstativer er perfekte til opbevaring af dit tøj, da de er pladsbesvarende. Se de forskellige udgaver og få orden i dit tøj.

KOMPLEMENT Garderobestang, hvid, 75 cm – IKEA

KOMPLEMENT Garderobestang, hvid, 75 cm. Uundværlig i ethvert garderobeskab – når du hænger dit tøj på bøjler, bliver det ikke krøllet, og du får et godt overblik, så det er nemt at finde det bedste tøj at tage på om morgenen. Det kan også være en hjælp at sortere tøjet efter farve.

KOMPLEMENT Garderobestang, mørkegrå, 100 cm – IKEA

KOMPLEMENT Garderobestang, mørkegrå, 100 cm. Uundværlig i ethvert garderobeskab – når du hænger dit tøj på bøjler, bliver det ikke krøllet, og du får et godt overblik, så det er nemt at finde det bedste tøj at tage på om morgenen. Det kan også være en hjælp at sortere tøjet efter farve.

KOMPLEMENT Garderobestang, hvid, 100×35 cm – IKEA

KOMPLEMENT Garderobestang, hvid, 100×35 cm. Den solide garderobestang matcher PAX garderobestel perfekt, så du kan indrette en løsning, der matcher og føles, som om den er indbygget.

MULIG Garderobestang, hvid, 60-90 cm – IKEA

MULIG Garderobestang, hvid – IKEA

MULIG Garderobestang, hvid. Kan bruges overalt i dit hjem, også i vådrum som badeværelset og på overdækkede altaner. Bredden kan indstilles, så den passer til dit behov.

KOMPLEMENT Garderobestang, hvid, 100 cm – IKEA

KOMPLEMENT Garderobestang, hvid, 100 cm. Uundværlig i ethvert garderobeskab – når du hænger dit tøj på bøjler, bliver det ikke krøllet, og du får et godt overblik, så det er nemt at finde det bedste tøj at tage på om morgenen. Det kan også være en hjælp at sortere tøjet efter farve.

BOAXEL Garderobestang, hvid, 60 cm – IKEA

BOAXEL Garderobestang, hvid, 60 cm Når du hænger dit tøj på BOAXEL garderobestang, er det nemmere at organisere det og undgå, at det bliver krøllet – og du får også et godt overblik, så du hurtigere kan vælge det tøj, du vil have på. BOAXEL kan bruges i vådrum, f.eks. i bryggerset.

HJÄLPA Indstillelig garderobestang, hvid, 60-100 cm – IKEA

HJÄLPA Indstillelig garderobestang, hvid, 60-100 cm HJÄLPA indretning er designet, så du kan skræddersy pladsen i PLATSA opbevaringsløsning indvendigt. Stænger, kurve, kroge og hylder udnytter pladsen optimalt og holder orden i dine ting. Nem at montere på HJÄLPA vægskinne.

Keywords: ikea bøjlestang, bøjlestang ikea, garderobestang ikea